SAMTALSTERAPI I STOCKHOLM 

Jag är Samtalsterapeut med Psykosyntes som grund.

Psykosyntes – en psykologi med själ eller viljans psykologi är influerad av västerländsk och österländsk filosofi. Glädje, vilja och eget ansvar tillsammans med längtan efter helhet är centrala begrepp som skapar denna livsfilosofi.

Psykosyntesen utvecklar vår potential och förenar människans olika delar till en helhet. Den tar hänsyn till en andlig dimension i livet och betonar det friska och utvecklingsbara hos oss. Läs mer här om Psykosyntes och psykosyntesens grundare professor Roberto Assgioli.

Om du är intresserad av en djupare process genom samtalsterapi? Kontakta mig så berättar jag mer.

Jag är samtalsterapeut med Psykosyntes som grund och har 4 års utbildning inklusive egen terapi och praktik för att bli samtalsterapeut.

Om du är i ett akut skede av psykisk obalans eller sjukdom rekommenderar jag dig att i stället kontakta sjukvården.

Eva Swede, 0733-81 80 84, eller fyll i kontaktformuläret längst ner i vänster kolumn så kontaktar jag dig.

Bakgrund och erfarenhet, Eva Swede

Diplomerad samtalsterapeut, 4 års utbildning på HumaNova samt diplomerad samtalscoach, 2-årig utbildning (Godkänd på Senior practitioner nivå EMCC, European Mentoring and Coaching Council). Har arbetat som samtalsterapeutsen sedan 2008. Medlem i Psykosyntesförbundet, har ansvarsförsäkring, följer förbundets etiska regler och fortbildar mig regelbundet. Lång erfarenhet av utmaningar framförallt i arbetslivet, bland annat som HR-chef. Föreläser och utbildar i självledarskap.