OM FRI OCH STARK
MISSION - ATT SPRIDA GLÄDEFYLLD VILJA
 

JAG FÖLJER MIN LÄNGTAN

Min mission är att sprida Glädjefylld Vilja! Jag följde min längtan och grundade Fri och Stark 2007. Jag vill inspirera dig att se din vilja, utveckla ditt ledarskap och genomföra dina idéer. Det gör jag genom inspirationsföreläsningar, kurser och individuella möten. Som konsult arbetar jag med strategier för att uppnå lönsamhet genom kompetenta organisationer, bra idéer och goda dialoger.

Min styrka är att lyssna, kartlägga, analysera och väga olika scenarier och samtidigt använda min intuition. Den kreativa processen bredvid min strategiska sida bildar en helhet när jag inspirerar och vägleder individer och organisationer att nå sina mål. Jag är vanligtvis glad, kommunikativ, ganska intensiv och intresserad av det som händer i min omvärld. Samtidigt är jag tillbakalutad och har hög integritet. 

Välkommen att ringa mig om du vill veta mer! Eva Swede, 0733-81 80 84 (Eller läs mer längre ner på sidan.)

MISSION

- Att sprida Glädjefylld Vilja!

 

AFFÄRSIDÉ

Identifierar, utbildar och utvecklar fria individer, starka team och bra idéer för att nå egna och gemensamma mål.

VÄRDEORD 

- Fri och Stark med Glädjefylld Vilja
- Struktur ger utrymme till kreativitet
- Förena hjärta och hjärna
- Mångfald berikar
- Kompetens ger styrka

VISION OCH SYFTE

Jag bidrar till frid, frihet och passion för mig och min omgivning.

Frid - Att vara den jag är
Frihet - Att göra det jag vill
Passion - Med längtan som drivkraft 

FÖR VEM OCH HUR?

Företag, organisationer och personer som med långsiktig hållbarhet vill utveckla bra ledarskap, team, idéer, arbetsmiljö, organisation, dialog och lönsamhet.

Föreläsningar, workshops, processledning, coaching och konsultationer. Med egen kompetens och tillsammans med mina samarbetspartners.

VILJEUTVECKLING

Metod för ledarskap, idéutveckling och resultat. Inifrån och ut. Hantera förändring, välj utveckling och följ din längtan.
- Utveckla vilja, val, mod, beslut och genomförande.
- Skapa strategier för att förankra och nå egna och gemensamma mål.
- Individ-, team- och idéutveckling, med dialogen i centrum.

Lite mer om Eva

Roller, erfarenheter och förtroendeuppdrag

Sedan 2007 arbetar jag med utveckling av ledarskap, team, organisation, företagare och innovatörer inom privat och offentlig sektor. Föreläsare, kurs- och workshopledare. Konsult, coach och processledare. Styrelseuppdrag. Flitig nätverkare i verkliga livet och på sociala medier. Handbollsengagerad.

Tidigare Administrativ chef (ekonomi- och HR-chef) inom myndigheter och privat sektor, medlem i ledningsgrupper samt projektledare, redovisningskonsult, IT-konsult, reseledare och guide. 

Utbildningar och kurser i urval

Diplomerad samtalscoach, diplomerad samtalsterapeut och diplomerad redovisningskonsult. Universitetsstudier inom ekonomi, organisation. ledarskap och IT. Kurser i personligt och organisatoriskt växande, kommunikation och stresshantering. Arbetsmiljö och krishantering. Reseledar-, personal- och projektledarutbildning. Retorik, Styrelseakademins styrelseutbildning, DISC, Försäljning och Marknadsföring via sociala medier. Processledarutbildning för att utveckla uppfinnare och tjänsteinnovatörer.

Branscherfarenheter

Universitet, Myndigheter, Landsting, Kommuner, Konsultföretag, Detaljhandeln, Arbetsgivarverket, Mediebranschen, Turism och resor, Redovisning, Skola och utbildning, IT, HR, Entreprenörer, Uppfinnare och tjänsteinnovatörer, Idrott och kultur, Vård-och omsorg, Energi och industri.

Utmärkelser

Stolt mottagare av Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.
Glädjefylld mottagare av Huddinge Handbollklubbs KRIKE-pris 2013.

Välkommen att ringa mig om du vill veta mer!
Eva Swede, 0733-81 80 84

ÖPPNA DÖRREN TILL NÅGOT NYTT!