MISSION - ATT SPRIDA GLÄDJEFYLLD VILJA
 
 

JAG FÖLJER MIN LÄNGTAN

Jag följde min längtan och grundade Fri och Stark 2007. Min mission är att du ska känna dig Fri och Stark med en Glädjefylld Vilja att utveckla dig själv, ditt team och dina idéer.

Vill du ha hjälp att förverkliga din idé? Jag inspirerar dig till att se din vilja, utveckla ditt självledarskap och genomföra dina idéer genom inspirationsföreläsningar, processledning och individuella möten. 

I min andra roll, som utbildre och projektledare, hjälper jag organisationer att utveckla rätt kompetens. Tydligt ledarskap, starka team och goda dialoger för att bygga en lönsamma företagskultur med en bra arbetsmiljö,

Min styrka är förändringsledning. Att lyssna, kartlägga och analysera olika scenarier och samtidigt använda min intuition. Den kreativa processen bredvid min strategiska sida bildar en helhet när jag inspirerar och vägleder individer och organisationer att nå sina mål. Jag är vanligtvis glad, kommunikativ, ganska intensiv och intresserad av det som händer i min omvärld. Samtidigt är jag tillbakalutad med hög integritet. Verksam i Stockholm, på Mallorca och per telefon/digitalt.

Vill du lyssna mer på hur jag kan hjälpa dig? Arena Huddings intervju, I huvudet på en entreprenör - Eva Swede.

Välkommen att ringa mig om du vill veta mer! Eva Swede, 0733-81 80 84. Eller fyll i formuläret längst ner på sidan.

MISSION

- Att sprida Glädjefylld Vilja!

 

Eva Swede

AFFÄRSIDÉ

Identifierar, utbildar och utvecklar fria individer, starka team och bra idéer för att nå individuella och gemensamma mål.

VÄRDERINGAR

- Fri och Stark med Glädjefylld Vilja
- Struktur ger utrymme till kreativitet
- Förena hjärta och hjärna
- Mångfald berikar - Olikheter är det unika
- Kompetens ger styrka

VISION OCH SYFTE

Frid, frihet och passion för mig och min omgivning.

Frid - Att vara den jag är
Frihet - Att göra det jag vill
Passion - Att följa min längtan

HUR OCH FÖR VEM?

- Individ-, team- och idéutveckling, med dialogen i centrum.
- Företag, organisationer och personer som vill utveckla självledarskap, team, roller, kultur och organisation genom att ta tillvara idéer och möta förändringar på ett långsiktigt, hållbart och lönsamt sätt.
- Föreläsningar och utbildning, workshops och processledning, coaching och konsultationer, individuellt eller i teamet.

VILJEUTVECKLING

Metod för ledarskap, idéutveckling och resultat. Inifrån och ut. Hantera förändring, välj utveckling och följ din längtan.
- Lär dig möta omgivningens önskemål och krav med dina egna val och beslut.
- Utveckla vilja, val, mod, beslut och genomförande.
- Skapa strategier för att förankra och nå egna och gemensamma mål.

Om Eva

Roller, erfarenheter och förtroendeuppdrag

Sedan 2007 arbetar jag med utveckling av ledarskap, team, organisation, företagare och innovatörer inom privat och offentlig sektor. Föreläsare, kurs- och workshopledare. Konsult, coach och processledare. Styrelseuppdrag. Flitig nätverkare i verkliga livet och på sociala medier. Handboll och föreningsliv.

Tidigare Administrativ chef (ekonomi- och HR-chef) inom statliga myndigheter och näringsliv, medlem i ledningsgrupper samt projektledare, redovisningskonsult, IT-konsult, reseledare och guide.

Utmärkelser och publikationer

Stolt mottagare av Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.
Glädjefylld mottagare av Huddinge Handbollklubbs KRIKE-pris 2013.
Författare och projektledare för skriften PUFF, Personlig Utvecklng för Uppfinnare. Säljs av Göterborgs Uppfinnareförening, GUF.
Medförfattare till skriften, Psykosyntesens 7 grundpelare. Länk till skriften Psykosyntesförbundets hemsida.

Utbildningar och kurser i urval

Diplomerad samtalscoach, diplomerad samtalsterapeut och diplomerad redovisningskonsult. Universitetsstudier inom ekonomi, organisation. ledarskap och IT. Kurser i personligt och organisatoriskt växande, kommunikation och stresshantering. Arbetsmiljö och krishantering. Reseledar-, personal- och projektledarutbildning. Retorik, Styrelseutbildning för AB, DISC, Försäljning och Marknadsföring via sociala medier. Processledarutbildning för att utveckla uppfinnare och tjänsteinnovatörer.

Branscherfarenheter

Universitet, Myndigheter, Landsting, Kommuner, Konsultföretag, Detaljhandeln, Arbetsgi.arverket, Mediebranschen, Turism och resor, Redovisning, Skola och utbildning, IT, HR, Entreprenörer, Uppfinnare och tjänsteinnovatörer, Idrott och kultur, Vård-och omsorg, Energi och industri.

Uppdrag, kunder mm kan du läsa mer om här

FÖLJ DIN LÄNGTAN - ÖPPNA GRINDEN TILL NÅGOT NYTT!