MISSION - ATT SPRIDA GLÄDJEFYLLD VILJA
OM FRI OCH STARK
 

JAG FÖLJER MIN LÄNGTAN

Min mission är att sprida Glädjefylld Vilja! Jag inspirerar dig till att se din vilja, utveckla ditt självledarskap och genomföra dina idéer genom inspirationsföreläsningar, processledning och individuella möten. Jag följde min längtan och grundade Fri och Stark 2007. Vill du ha hjälp att förverkliga dina idéer?  

I min andra roll, som utbildre och projektledare, hjälper jag organisationer att utveckla rätt kompetens. Tydligt ledarskap, starka team och goda dialoger för att bygga en lönsamma företagskultur och en bra arbetsmiljö,

Min styrka är att lyssna, kartlägga och analysera olika scenarier och samtidigt använda min intuition. Den kreativa processen bredvid min strategiska sida bildar en helhet när jag inspirerar och vägleder individer och organisationer att nå sina mål. Jag är vanligtvis glad, kommunikativ, ganska intensiv och intresserad av det som händer i min omvärld. Samtidigt är jag tillbakalutad med hög integritet. Jag är verksam i Stockholm och på Mallorca.

Välkommen att ringa mig om du vill veta mer! Eva Swede, 0733-81 80 84 (Eller läs mer längre ner på sidan.)

MISSION

- Att sprida Glädjefylld Vilja!

 

AFFÄRSIDÉ

Identifierar, utbildar och utvecklar fria individer, starka team och bra idéer för att nå egna och gemensamma mål.

VÄRDEORD 

- Fri och Stark med Glädjefylld Vilja
- Struktur ger utrymme till kreativitet
- Förena hjärta och hjärna
- Mångfald berikar
- Kompetens ger styrka

VISION OCH SYFTE

Jag bidrar till frid, frihet och passion för mig och min omgivning.

Frid - Att vara den jag är
Frihet - Att göra det jag vill
Passion - Min längtan som drivkraft 

FÖR VEM OCH HUR?

Företag, organisationer och personer som med långsiktig hållbarhet vill utveckla bra ledarskap, team, idéer, arbetsmiljö, organisation, dialog och lönsamhet.

Föreläsningar, workshops, processledning, coaching och konsultationer. Med egen kompetens och tillsammans med mina samarbetspartners.

VILJEUTVECKLING

Metod för ledarskap, idéutveckling och resultat. Inifrån och ut. Hantera förändring, välj utveckling och följ din längtan.
- Utveckla vilja, val, mod, beslut och genomförande.
- Skapa strategier för att förankra och nå egna och gemensamma mål.
- Individ-, team- och idéutveckling, med dialogen i centrum.

Om Eva

Roller, erfarenheter och förtroendeuppdrag

Sedan 2007 arbetar jag med utveckling av ledarskap, team, organisation, företagare och innovatörer inom privat och offentlig sektor. Föreläsare, kurs- och workshopledare. Konsult, coach och processledare. Styrelseuppdrag. Flitig nätverkare i verkliga livet och på sociala medier. Handbollsengagerad.

Tidigare Administrativ chef (ekonomi- och HR-chef) inom myndigheter och privat sektor, medlem i ledningsgrupper samt projektledare, redovisningskonsult, IT-konsult, reseledare och guide. 

Utbildningar och kurser i urval

Diplomerad samtalscoach, diplomerad samtalsterapeut och diplomerad redovisningskonsult. Universitetsstudier inom ekonomi, organisation. ledarskap och IT. Kurser i personligt och organisatoriskt växande, kommunikation och stresshantering. Arbetsmiljö och krishantering. Reseledar-, personal- och projektledarutbildning. Retorik, Styrelseakademins styrelseutbildning, DISC, Försäljning och Marknadsföring via sociala medier. Processledarutbildning för att utveckla uppfinnare och tjänsteinnovatörer.

Utmärkelser

Stolt mottagare av Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.
Glädjefylld mottagare av Huddinge Handbollklubbs KRIKE-pris 2013.

Branscherfarenheter

Universitet, Myndigheter, Landsting, Kommuner, Konsultföretag, Detaljhandeln, Arbetsgivarverket, Mediebranschen, Turism och resor, Redovisning, Skola och utbildning, IT, HR, Entreprenörer, Uppfinnare och tjänsteinnovatörer, Idrott och kultur, Vård-och omsorg, Energi och industri.Välkommen att ringa mig om du vill veta mer!

Eva Swede, 0733-81 80 84

Uppdrag, kunder mm kan du läsa mer om här

ÖPPNA GRINDEN TILL NÅGOT NYTT!
- DIN LÄNGTAN...