- STOCKHOLM - MALLORCA -
Jag möter dig i Stockholm och på Mallorca. Alltid lika nära som ett telefonsamtal.
Eva Swede

SJÄLVLEDARSKAP & 
IDÉUTVECKLING - DIN INRE HÄLSORESA PÅ MALLORCA

När jag var yngre bodde jag en höst på Mallorca och gick en reseledarutbildning. Jag blev förälskad i ön och kunde aldrig riktigt släppa den längtan som bodde i mitt hjärta. Numera bor och arbetar jag både i Stockholm och på Mallorca. På Mallorca ägnar jag mig åt individuell guidning i Glädjefylld vilja. Självledarskap, idéutveckling, känslomässig och mental hälsa. Jag coachar dig även i dina professionella processer som entreprenörskap, personligt varumärke, chefskap, affärs- och innovationsprocessen). På plats och på distans. Hör av dig så berättar jag mer. (Läs även mer under sidan Coach.)

Bergen, havet, byar och städer att inspireras och omfamnas i, sommar som vinter. God, näringsrik mat, storslagen natur och närvarande kultur. Den perfekta miljön för personlig utveckling. Det här är en plats där jag finner ro. Här skriver jag också mina olika utbildningar och föreläsningar.

Jag planerar en utbildning och workshop på temat "Självledarskap och idéutveckling - min inre hälsoresa" på Mallorca. Här utvecklas vi nära naturen, med den fantastiska ön som inspiration och katalysator för det vi behöver lära oss om oss själva, vår längtan och varandra. Det som är nära och viktigt i livet. Att följa sin längtan. Privat och i arbetet. Skriv gärna en intresseanmälan i kontaktformuläret längst ner på sidan om du är intresserad av att få en avisering när det är aktuellt. Pandemin har för tillfället satt stopp för att ta fram en konkret tidplan men om du skriver till mig att du är intresserad så kontaktar jag dig när det är dags.

Eva - Med Glädjefylld Vilja!

Tel +46 733 81 80 84

Palma de Mallorca, Fri och Stark

MALLORCA - COACHING IN SWEDISH AND IN ENGLISH

I am a professional coach who works in Stockholm, Mallorca and by telephone/on-line with managers, innovators and persons who want to reach their personal goals and their self empowerment. I also lead workshops for personal development and team development. Feel free to contact me and I'll tell you more.

Eva Swede
Contact information at the bottom of the page

Idé- och företagscoaching på distans

Jag känner mig mycket inspirerad efter att ha  tagit möjligheten till idécoaching med Eva. På ett lugnt och tryggt sätt har Eva lotsat mig  och hjälpt mig att tänka och komma fram till vad som är viktigt /inte viktigt. Vad  jag skall lägga min fokus och energi på. Jag har nu en vision och mål med tydliga ramar att arbeta vidare mot när jag utvecklar min uppfinning och mitt företag.

All coachning har skett per telefon/e-post vilket har fungerat mycket bra men ser fram emot att träffa Eva IRL framöver.

Anna Arlfelt, StarRocka genom UppfinnarLotsen