- STOCKHOLM - MALLORCA -
Jag möter dig i Stockholm och på Mallorca och är alltid bara ett telefonsamtal bort
Eva Swede

SJÄLVLEDARSKAP & 
IDÉUTVECKLING - DIN INRE HÄLSORESA PÅ MALLORCA

När jag var yngre bodde jag en höst på Mallorca när jag gick en reseledarutbildning. Jag blev föräldskad i ön och har aldrig riktigt kunnat släppa den längtan som bodde i mitt hjärta. Numera bor och arbetar jag både i Stockholm och på Mallorca. På Mallorca ägnar jag mig åt att individuell guidning i självledarskap, känslomässig och mental hälsa och Glädjefylld Vilja. Jag coachar dig genom dina personliga processer - på plats och på distans. Hör av dig till mig så berättar jag mer. (Du kan även läsa mer under sidan Coach.)

Bergen, havet, byar och städer att inspireras och omfamnas i, sommar som vinter. God näringsrik mat, storslagen natur och närvarande kultur. Den perfekta miljön för personlig utvecking. Det här är en plats där jag finner ro. Här skriver jag också min olika utbildningar och föreläsningar.

Jag planerar en utbildning och workshop på temat "Självledarskap  och idéutveckling - min inre hälsoresa" på Mallorca. Här  utvecklas vi nära naturen, med den fantastiska ön som inspiration och katalysator för det vi behöver lära oss om oss själva, vår längtan och varandra. Det som är nära och viktigt i livet. Att följa sin längtan. Privat och i arbetet. Skriv gärna en intresseanmälan i kontaktforuläret längst ner på sidan om du är intresserad av att få en avisering när det är aktuellt.

Eva - Med Glädjefylld Vilja!

Tel +46 733 81 80 84

MALLORCA - COACHING IN SWEDISH AND IN ENGLISH

I am a professional coach who works in Stockholm, Mallorca and by telephone/on-line with managers, innovators and persons who want to reach their personal goals and their self empowerment. I also lead workshops for personal development and team development. Contact me and you will learn more.

Idé- och företagscoaching på distans

Jag känner mig mycket inspirerad efter att ha  tagit möjligheten till idécoaching med Eva. På ett lugnt och tryggt sätt har Eva lotsat mig  och hjälpt mig att tänka och komma fram till vad som är viktigt /inte viktigt. Vad  jag skall lägga min fokus och energi på. Jag har nu en vision och mål med tydliga ramar att arbeta vidare mot när jag utvecklar min uppfinning och mitt företag.

All coachning har skett per telefon/e-post vilket har fungerat mycket bra men ser fram emot att träffa Eva IRL framöver.

Anna Arlfelt, StarRocka genom UppfinnarLotsen