Coaching och samtalsstöd per telefon

12 mars 2020

- Känns livet utmanande just nu?

Lite så här är det idag - som för de här små statyerna på Medelhavsmuseet, en av mina favoritplatser. Vi har liknande mänskliga utmaningar just nu parallellt med att vi behöver anstränga oss för att hålla ett lämpligt avstånd till eftersom vi bryr oss om varandra. 

Coronaviset gör att många av oss känner oss lite ensamma och vilsna. Omvärlden och våra förutsättningar har de senaste veckorna förändrats mycket snabbt. Samtidigt som vi behöver varandra mer än någonsin är avståndet mellan oss större än på länge.

Vi träffas i mindre grupper, känner oss kanske ofria och ensamma och vill inte belasta andra med våra existentiella funderingar. Kanske känns även jobbet och ekonomin hotade till följd av att världen är i gungning.

Om du behöver samtalsstöd eller coaching för att komma vidare i dina tankar och utmaningar så erbjuder jag det via telefon vilket är en coachingform som jag har erfarenhet av sedan flera år. Jag är både diplomerad samtalscoach och samtalsterapeut. Kontakta mig om du vill veta mer på 0733-81 80 84 eller skriv till mig i formuläret längst ner.

Du kan även läsa mer om coaching här.

Varma hälsningar från Eva