TUFFHETSTRÄNING FÖR FÖRETAGARE, KREATÖRER & INNOVATÖRER
COACHANDE RÅDGIVNINGSPROGRAM

Programmet för dig som vill driva ett lönsamt företag och utveckla idéer
med långsiktig hållbarhet - För dig och företaget.

PASSION FÖR ATT UTVECKLA DIN IDÉ?
- JAG HJÄLPER DIG!

Jag är en stolt företagsutvecklare som guidar dig som vill utveckla dig själv och ditt företag. Sen 2007 har jag utbildat, utvecklat och guidat företag, entreprenörer och innovatörer i idéutveckling, innovationsprocessen, affärsprocessen, personligt varumäke, självledarskap och organisation. Jag mottog Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.

Vad krävs för att vidareutveckla din idé och driva ett lönsamt företag? 

Skapa fler affärer och högre lönsamhet genom att utveckla ditt personliga varumärke, din affärsidé och ditt entreprenörskap med programmet Tuffhetstränning för företagare. 

Tuffhetsträning för företagare

Jag hjälper entreprenörer och innovatörer att driva företag genom ett Individuellt anpassat utvecklingsprogram. Konsultationer, personlig handledning och utmaningar som får dig att växa och utvecklas med företaget. Du lär dig hantera stress, skapa postitv energi och genomföra din idé även när omvärlden förändras i allt snabbare takt. 

Du får praktiskt stöd i lönsamma strategier för idé- och affärsutveckling samt personligt varumärke och relationer till kunder och andra i din omgivning. Programmets innehåll anpassas efter dina behov och påbörjas indivivuellt och fortlöpande. 

Entreprenör? Innovatör? Kreatör?

Utvecklas din kompetens med processstöd och konsultationer inom följand områden

 • Strategisk rådgivning och handledning i processen att utveckla en strategi för långsiktig lönsamhet. Steg inom entreprenörskap och innovation som tar din produkt, vara eller tjänst, till marknaden. Orientering i affärsprocessen och innovationsprocesen.
 • Välja och genomföra rätt mål och följa upp dem. Identifiera vilka av dina egenskaper du använder, vill utveckla och hålla tillbaka för att genomföra dina och företagets mål och skapa lönsamhet. 
 • Personlig Tuffhetsträning för Glädjefyllt Ledarskap. Utveckla ett lönsamt beteende. Identifiera dina invanda beteenden, dina reaktioner och din kommunikation. Utforska din motivation och ditt självledarskap och om du har anstälda, ditt chefskap.
 • Stresshantering. Utveckla positiv energi i stället för negativ stress. Se hur du använder din energi, identifierar stress och omvandlar den till positiv energi. Privat och i arbetet.
 • Ditt personliga varumärke och att odla dina professionella relationer. Kartlägg relationen mellan dig, företaget och omvärlden och öka insikten om hur dina och andras val påverkar företagets attraktion och dina samarbeten. T.ex. relationer till kunder, levarentörer och konsulter.

Du jobbar utifrån egna mål, hinder och möjligheter och får särskilt stöd i dina individuella utmaningar och önskemål.

Din investering

Rådgivning/coaching för långsiktig utveckling av dig som leder ett företag: 80 minuter per möte och individiuella uppgifter mellan mötena.
Kombinera gärna med intensivkursen i självledarskap. Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja. LÄNK.

Individuellt program - Tuffhetsträning: 5 möten på 80 minuter 5 990 kr.
Efter 5 möten kostar varje möte på 80 minuter 1 200 kronor. 
(Ord pris 1 500 kr för enstaka möten.) Alla priser exklusive moms.

Fysiska möten, telefon eller digitala möten enligt överenskommelse.

Kontakta mig så berättar jag mer

Ring Eva Swede, 0733-818084 eller fyll i formuläret nedan.
Jag följer dig gärna en bit på din väg! 

REFERENSER 

Mentor för företaget Happy Book

“Att bolla tankar och idéer med vår mentor Eva har hjälpt oss att förstå vad vi verkligen vill – och vad vi inte vill! Det har varit mycket värdefullt för oss.”

Bitte Granlund och Maria Svedberg, Ägare Happy Book

Deltagare i MentorRing® - en metod för uppfinnare och tjänsteinnovatörer med föreläsningar och processledning

Som processledare är Eva inspirerande, lyssnade, öppen och kunnig. Hon ger tydlig feedback och samtidigt stort utrymme för mig att utveckla mina idéer. Med stor erfarenhet kring innovations- och affärsprocesser leder hon mig och mina idéer vidare. Hon visar mig hur jag skapar ett mer tydligt personligt varumärke och hur jag ska marknadsföra mig. Resultatet blev att jag utvecklat och säljer två nya produkter.

Carina Larsson, företagare och innovatör, SyntesVerksta

Tuffhetsträning

Efter 22 år som egen företagare kände jag att jag kommit till ett vägskäl där det gällde att ta vissa beslut. Anmälde mig då till Fri och Starks kurs ”Fri och Stark - Med Glädjefyld Vilja” där jag fick se på mig själv och min omgivning på ett annat sätt än vad jag är van vid. Eva är mycket professionell och det är lätt att ta till sig hennes budskap. 

Jag fick också tillgång till Evas coachning där jag, med hennes hjälp, fick redskap till att förändra vissa av mina beteenden. Det har varit inspirerande och jag har lärt mig tänka annorlunda än tidigare. Jag kan verkligen rekommendera Eva och hennes kurser.

Eva Lundin, företagare, Företagstextil gardinateljé

”Att växa som småföretagare i södra Stockholm”

- Program för tillväxt i etablerade småföretag anpassat till Arena Huddinges medlemmar.

Jag lärde känna Eva Swede i samband med en utbildning som Arena Huddinge arrangerade tillsammans med Eva som lärare och kursansvarig med temat ”Att växa som småföretagare i södra Stockholm”.

Min upplevelse och erfarenhet av Eva är att hon är mycket mångsidig, väl förberedd och påläst, prestigelös och att hon brinner för dessa frågor. Allt i en väl avstämd mix.

Jörgen Ängehult, I Do It Toner & Kontorsvaror i Huddinge

Processledning och coaching av entreprenörer och innovatörer

Eva Swede har fått mig att växa. 
Hennes kloka, lugna och trygga person tillsammans med kunskap och erfarenhet från både livet och näringslivet gjorde att jag både i min egen och mitt företags utveckling kunde komma vidare. Evas tillit till min och gruppens kapacitet var tydlig när hon som processledare ledde Svenska Uppfinnareföreningens MentorRing.

Eva har också funnits som ett klokt bollplank som jag alltid känt att jag har kunnat vända mig till och fått coaching ”på vägen”. Jag rekommenderar Eva till alla som vill komma vidare med sina idéer och utveckla sitt företagande.

Evis Bergenlöv, Evisuell balans

EXEMPEL PÅ FÖRETAGSFRÄMJANDE UPPDRAG 

 • Svenska Uppfinnareföreningen, nationell projektledare och processledare för utbildning av uppfinnare och tjänsteinnovatörer, styrelseledamot, valnämnd
 • Göteborgs Uppfinnareförening, coach, medlem och skribent
 • SKAPA, medlem i beredningsgruppen för Sveriges största innovationspris
 • Finn upp, bedömningsgrupp - Sveriges största uppfinnartävling för unga
 • Mentor - Startup Stockholm, Nyföretagarcentrum, ALMI, Företagarna, UF
 • Ambassadör för kvinnors företagande, regeringsuppdrag Tillväxtvärket
LOGIC WILL GET YOU FROM A TO B. IMAGINATION WILL TAKE YOU EVERYWHERE.
ALBERT EINSTEIN