Författarutbildad - redo för nya uppdrag

18 januari 2024

Först lite skryt - Stolt över att ha klarat av min författarutbildning under hösten. Har jobbat med mitt bokprojekt om att genom självledarskap och förändringsledning följa sin längtan med glädjefylld vilja. Jag har kommit långt med min bok och lärt mig att skriva, skriva om, stryka det jag skrivit, fundera och skriva igen. En mycket bra utbildning med ett bra upplägg där vi lärt oss av varandra och gett respons med nödvändig uppriktighet för texternas bästa. Tacksam för den här utbildningen och alla som bidragit till att min bok börjar gestalta sig.

Har försummat uppdateringar här under bokskrivandet, som löpt parallellt med mina pågående uppdrag. Vi behöver prioritera och göra val i livet och det publika skrivandet har varit nedprioriterat av mig. Ämnet i boken är det jag jobbar med: Självledarskap, att vara sin egen förändringsledare, jobba med andra utifrån sina egna förutsättningar och kompetenser, utvecklas och vara sig själv, utveckla sin vilja, vilja göra gott tillsammans utifrån egna och gemensamma förutsättningar och hur vi organiserar oss för att klara av det utan att bli sjuka av negativ stress.

Nu har jag plats för fler uppdrag inom följande områden:

  • Coaching och utvecklande samtal
  • Föreläsningar, workshops och utbildningar
  • Förändringsledning 

Du kan läsa mer på mina olika web-sidor. (Som vartefter också kommer att uppdateras.)

Hör gärna av dig i formuläret längst ned på sidan om du vill ha kontakt eller har några frågor, så hör jag av mig snarast. Du kan även pröva att ringa och lämna ett meddelande om jag inte svarar så ringer jag upp dig.
Jag kan ha svårt att svara på en gång till följd av att jag jobbar med mina olika uppdrag.

Varmt välkommen att höra av dig!

Önskar Eva - Med Glädjefylld Vilja