Fri och Stark utbildar uppfinnare i Uppfinnarlotsen i Göteborg

13 juni 2019

Nu har Fri och Stark inlett ett samarbete med Göteborgs Uppfinnareförening, GUF, som driver UppfinnarLotsen med stöd av Vinnova.

I tisdags startade första dagen i den delen av utbildningen som jag ansvarar för - Personlig utveckling för Uppfinnare. Där arbetar vi med bland annat med självbild, självförtoende, självkänsla, personlig utveckling och delpersonligheter. Helt enkelt hur vi hanterar den personliga processen under utvecklingen av en idé till att bli kommeriell eller en social innovation. Vi jobbar även med hur vi möter omgivningens krav, stress och tidshantering. Studiematerialet är skriften som jag skrev i höstas på uppdrag av Göteborgs Uppfinnareförening, PUFF, personlig Utveckling för Uppfinnare.

UppfinnarLotsen ger stöd till idéer i ett tidigt skede genom praktisk hjälp, handledning, utbildning, nätverk mm. UppfinnarLotsen drivs av Göteborgs Uppfinnareförening som är en av de största i landet med breda nätverk inom många områden och den perfekta orgnisationen om man vill få hjälp att pröva om man kan få sin produkt, vara eller tjänst till marknaden och är en fri uppfinnare. UppfinnarLosen kan man söka till även om man inte är medlem idag. Läs mer här.