Frid, Frihet och Passion 2020

15 januari 2020

Strax efter nyår besökte jag Juan Mirós bostad, ateljé och museum på Mallorca. De ligger alla på en stor tomt strax utanför Palma med utsikt över havet, inbäddat mellan bostadshusen och hotellen.

Miró var oerhört produktiv och hade stora utrymmen inne och ute där han kunde utveckla sin kreativitet och färdigställa sina verk. Vilket underbart privlegium att ha plats att känna friden och lugnet i att vara sig själv, frihet att göra det han ville och möjlighet att utvöva passion, ett skapande där han följde sin längtan. Jag undrar om han kände så.

Årets teama för coaching och företagarutveckling 2020

Årets tema för Fri och Starks verksamhet är - Frid, Frihet och Passion. Inget nytt i min verksamhet eftersom det varit företagets vision och syfte sedan starten 2007. Jag bidrar till frid, frihet och passion för mig och min omgivning. I det jag är och det jag gör genom mitt Självledarskap. 

  • Frid - att få vara den jag är och inte försöka vara någon annan. Däremot använder jag olika delar av mig själv och mina förmågor beroende på sammanhang.
  • Frihet - att göra det jag vill, följa min inre röst, så länge jag inte medvetet skadar någon annan. 
  • Passion - att följa min längtan, göra gott för mig själv och andra genom mina handlingar.

De här är en del av min inre kompass, både privat och i mitt företagande. Ibland är det lättare att följa kompassen ibland svårare, men den finns med mig. 

Om du vill ha stöd att utveckla och hitta dina egna värderingar i vardagen och träna på att göra rätt val, privat, i ditt arbete eller i ditt företagande, har jag just nu tider för coaching och Tuffhetsträning under våren. Jag coachar både genom traditionella möten i Enskede och periodvis på Mallorca samt via telefon och digitalt. 

  • Söker du en coach för att utveckla ditt Självledarskap - privat och i ditt arbete? - Läs mer här.
  • Vill du dessutom utvecklas som företagare, innovatör eller kreatör genom Tuffhetsträning - Läs mer här.
  • Coaching in Mallorca. Read more.

Du kan även höra av dig genom kontaktformuläret längst ner på sidan eller ringa mig, Eva på +46733 81 80 84 så svarar jag på dina frågor och berättar jag mer. 

Välkommen, önskar Eva!