Vea Learn - Ny samarbetspartner till Fri och Stark

Eva Swede
16 oktober 2018

Fri och Stark och VeaLearn genomför öppna utbildningar för ledarskap i tiden

Genom ett nytt avtal stärker och utökar Fri och Stark sina utbildningar för näringslivet och offentlig sektor. Valet av samarbetspartner som utbildningsmäklare är VeaLearn. Lisbeth Halldin som har grundat och leder VeaLearn har lång erfarenhet i branschen och är en kompetent och förtroendeingivande partner.

- När vi träffades för första gången under en företagarträff började vi samtala och ett samarbete byggt på förtroende och kompetens har sen dess vuxit fram, säger Eva Swede på Fri och Stark. 
- Jag har full tillit till att VeaLearn är den samarbetspartner Fri och Stark behöver för att kunna erbjuda bra utbildningar för ledarskap i tiden.

Utbildningspaket 

"Ledarskap i tiden" är en utbildningspaket som i dagsläget består av tre utbildningar som kan köpas tillsamman eller separat.

Läs mer om erbjudandet via VeaLearn - här

Hur utvecklar du ditt personliga ledarskap, bra dialoger och bra möteskultur?

Den första utbildningen är en "grundutbildning" för ledare. Bli tryggg i dig själv och effektiv i de vardagliga, återkommande handlingarna och arbetsuppgifterna. Möten och dialoger som du återkommer till dagligen.

Läs mer om utbildningen på VeaLearns sida här.

Med ett brinnande intresse för företagande, entreprenörskap och kompetensutveckling har Lisbeth Halldin tillsammans med Sveriges främsta utbildare samlat ett modernt utbildningsutbud på en utbildande marknadsplats.

VeaLearns vision är att aktivt bidra till samhällsnytta för Sveriges företag och dess anställda genom att på ett varierat sätt förmedla kompetensutveckling och främja kunskapsutbyte.